GT 1030 sistem Valorant ve CS:GO'da ne kadar FPS verir?

Dostlar merhaba (bakın giriş seviyesi) oyun bilgisayarı topladım. CS:GO, Valorant ortalama FPS değerlerini söyler misiniz? (4000 TL tuttu)
Corsair Vengeance 8 GB ram/ Gigabyte A320M S2H (param olunca değişecek) Ryzen 5 1600 (3.2 3.6 )
SanDisk SSD Plus 480 GB ssd/ GT 1030 fanlı (ASUS)/ Power suply 600W +80 360 TL ilginç inş patlamayız (lütfen rencide edecek şeyler söylemeyin giriş seviyesi bilgisayar)

1080P'de 80 90 FPS alırsın gibime geliyor.

Son düzenleme:
1440x900 monitör kullanacağım. :)

Ayn kanka Aras Kargo 50 FPS için niye 4 bin para vereyim az bir şey öğren!

Sağ ol kanka.

Kanka tm burada bizi azarlıyacağına GT1030 Valorant test yazıp izlene Aras Kargo ne alaka bir de.
1440x900 monitör kullanacağım. :)

Ayn kanka Aras Kargo 50 FPS için niye 4 bin para vereyim az bir şey öğren!

Sağ ol kanka.

En eski sürümünde GT 1030 100 FPS Max ayarlarda şimdi Max ayarlarda alsa alsa 70 Max diyorum ben optimizasyon sorunu çok Valorant'ın

Kanka tm burada bizi azarlıyacağına GT1030 Valorant test yazıp izlene Aras Kargo ne alaka bir de.

En eski sürümünde GT 1030 100 FPS Max ayarlarda şimdi Max ayarlarda alsa alsa 70 Max diyorum ben optimizasyon sorunu çok Valorant'ın.

Ytden girip video bakmayı bende biliyorum emin ol her gün izliyotum burada bu konu hakkında bilgi sahibi çok kişi var diye yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı