GT 1030 sistem Valorant ve CS:GO'da ne kadar FPS verir?

İyi bir oyun deneyimi yaşatır bu ekran kartı. Lakin şu anki fiyatını hak etmiyor. Vereceği performansa göre pahalı. Eskiden 400-500TL civarına bulunabiliyordu.
İşlemci de bunu besleyebilecek kadar güçlü. Hatta ileride üst seviye bir ekran kartını da besleyebilir.
Günümüzde 8 GB RAM oyunlarda yetersiz kalabiliyor. Lakin 4.000 TL'lik bütçe ile bunlar toplanabiliyor, biliyorum. İleri de aynı RAM'dan bir tane daha takarsanız daha iyi olur.
Arkadaşların dediği gibi SSD'de kronik sorunlu.
E-spor oyunlarda size istediğiniz performansı verir.
Aşağıya CS:GO ve Valorant testlerini bırakıyorum.
Umarım aklınızdaki soru işaretleri gitmiştir.
İyi forumlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karıştırıyor olabilir misiniz acaba? Mesajıma bir bakın düzenlendi ibaresini görebiliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum merhaba. Kuzenimde GT 730 i5 3.nesil CS de 45 50 FPS alıyorken ve 2.500 TL'lık bir sisteme sahipken ben niye 4 bin verip 60 70 FPS alayımki?
Arkadaşlar sağolun SSD yi Samsung yaptım ama pahalı imiş 250 SSD 430 civarı iyi geceler.

50 55.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…