M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #41 Rob Halford dedi: Rekabetçi oyunlarda 2600X sistemin performansı daha yüksek olur. Hikayeli oyunlarda hemen hemen aynı olur. Bu yorumu ikisinde de 16 GB RAM kullanacağını düşünerek yaptım. Bu arada 2600X yerine 10400F ve 10400F'e uygun anakart daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün)
Rob Halford dedi: Rekabetçi oyunlarda 2600X sistemin performansı daha yüksek olur. Hikayeli oyunlarda hemen hemen aynı olur. Bu yorumu ikisinde de 16 GB RAM kullanacağını düşünerek yaptım. Bu arada 2600X yerine 10400F ve 10400F'e uygun anakart daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün)
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #42 MOXAX dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün) Genişletmek için tıkla... Eğer daha sonradan ekran kartı takma durumunuz varsa 11400 ile bir sistem kurabiliriz. Olmadı 10400'de olur. Fakat bütçeyi biraz zorlayabilir sanırım.
MOXAX dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün) Genişletmek için tıkla... Eğer daha sonradan ekran kartı takma durumunuz varsa 11400 ile bir sistem kurabiliriz. Olmadı 10400'de olur. Fakat bütçeyi biraz zorlayabilir sanırım.
M MOXAX Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #43 İnternette kutusz gönderiyorlar ondan elden almak istiyorum. Rob Halford dedi: Zincir mağazalardan alışveriş yaparsan daha fazla para ödersin ve aldığın performans verdiğin paraya göre düşük olur ama tercih senin. Genişletmek için tıkla... Vardem dedi: Eğer daha sonradan ekran kartı takma durumunuz varsa 11400 ile bir sistem kurabiliriz. Olmadı 10400'de olur. Fakat bütçeyi biraz zorlayabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarınin fiyatı düşerse alabilirim. 11400 biraz bütçemi zorluyor
İnternette kutusz gönderiyorlar ondan elden almak istiyorum. Rob Halford dedi: Zincir mağazalardan alışveriş yaparsan daha fazla para ödersin ve aldığın performans verdiğin paraya göre düşük olur ama tercih senin. Genişletmek için tıkla... Vardem dedi: Eğer daha sonradan ekran kartı takma durumunuz varsa 11400 ile bir sistem kurabiliriz. Olmadı 10400'de olur. Fakat bütçeyi biraz zorlayabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarınin fiyatı düşerse alabilirim. 11400 biraz bütçemi zorluyor
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #44 MOXAX dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün) Genişletmek için tıkla... 4650G, B450 anakart ve 16 GB RAM en mantıklısı. İlla sizin attıklarınızdan biri olacaksa 2600X ve 1030.
MOXAX dedi: Sizce hangisini almak daha mantıklı olur (fiyat, ısınma, uyumluluk unsurlarıyla düşünün) Genişletmek için tıkla... 4650G, B450 anakart ve 16 GB RAM en mantıklısı. İlla sizin attıklarınızdan biri olacaksa 2600X ve 1030.