Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Arkadaşlar EA Play üyeliği üzerinden 10 saatlik FIFA 21 oynama hakkım var fakat oyun siyah ekranda kaldığı için oynayamıyorum. Sistemim: Intel Pentium G4400. MSI GT 1030 2 GB GDDR5. 2x4 8 GB RAM DDR4. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Arkadaşlar EA Play üyeliği üzerinden 10 saatlik FIFA 21 oynama hakkım var fakat oyun siyah ekranda kaldığı için oynayamıyorum. Sistemim: Intel Pentium G4400. MSI GT 1030 2 GB GDDR5. 2x4 8 GB RAM DDR4.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.829 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 10 Mart 2021 #2 Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi? Artı 0 Eksi
Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi?
KS KS Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 IDenizI dedi: Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... YouTube da gt 1030 la fifa 21 oynayanlar var bir bak istersen IDenizI dedi: Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben bu sistemle pes 21 de oynuyorum yetmesi lazım bence Artı 0 Eksi
IDenizI dedi: Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... YouTube da gt 1030 la fifa 21 oynayanlar var bir bak istersen IDenizI dedi: Hocam minimum sistem gereksinimleri için ekran kartınızda yetmiyor, işlemcinizde yetmiyor. Normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben bu sistemle pes 21 de oynuyorum yetmesi lazım bence