Batuhan 636373
Centipat
Daha fazla
Ben ranch Simulator oyunu aldım fakat oyun çok kasıyor bütün ayarlar düşükte. Str performansta ve buna rağmen 15 FPS geçmiyor ve çok kasıyor. Sistemim de o kadar kötü değil karşılıyor gereksinimleri. Valorant daha fazla grafik falan istiyor orada da ortalama 100 de falan FPS.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 1030.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X.
RAM: 16 GB.
Ben ranch Simulator oyunu aldım fakat oyun çok kasıyor bütün ayarlar düşükte. Str performansta ve buna rağmen 15 FPS geçmiyor ve çok kasıyor. Sistemim de o kadar kötü değil karşılıyor gereksinimleri. Valorant daha fazla grafik falan istiyor orada da ortalama 100 de falan FPS.
Valorant ile karşılaştırma saçma olur. Valorant aslında çok daha sistem dostu bir oyun sayılması bir kenera, işlemciye ağırlık veren bir oyun ve Ranch Simulator ise her oyun gibi yüksek GPU gücü istiyor ve ekran kartınız istediği GTX 760'a göre çok zayıf.Ben ranch Simulator oyunu aldım fakat oyun çok kasıyor bütün ayarlar düşükte. Str performansta ve buna rağmen 15 FPS geçmiyor ve çok kasıyor. Sistemim de o kadar kötü değil karşılıyor gereksinimleri. Valorant daha fazla grafik falan istiyor orada da ortalama 100 de falan FPS.
Bu videoda 40 FPS görüyor bende 20 geçmiyor. Çözünürlük 720'ye kadar düşürdüm ve hiçbir fark etmiyor. Bence bunun bir ayarı olması lazım.
Diğer hocamında dediği gibi 2 yıl geçmiş üstünden, oyüzden oyunun gereksinimleride değişmiş olması muhtemel. The Forest buna iyi örnek olur, oyunun ilk çıktığı ile 3 yıl sonraki ve 5 yıl sonraki arasında dağlar kadar fark var.Bu videoda 40 FPS görüyor bende 20 geçmiyor. Çözünürlük 720'ye kadar düşürdüm ve hiçbir fark etmiyor. Bence bunun bi ayarı olması lazım.