GT 1030 sistemde ranch Simulator donuyor

Hocam o zaman neden sistem gereksinimini düşük yapıyorlar ben onu anlamıyorum.
Yani hocam... İşlemci gereksinimi düşük ama ekran kartı gereksinimi yüksek yani:

Pekte düşük girmemişler. VRAM sıkıntısı olmasa sizinkinden 2 kat güçlü GTX 760, RX dahada güçlü. Ayrıca bu tarz "simulasyon" oyunlarıda çoğunlukla dengesizde olurlar. 1050Ti yazarlar ama o ekran kartıda kolay kolay kaldırmaz. Çoğunlukla bu "Minimum" kelimesinin karşılığada = "en düşük grafik, 1080P 30FPS" olarak belirtilir.

Bir de başka bir soru sormak istiyorum. Bilgisayarın içinde biraz fazla oyun var eğer oynamadıklarımı silersem performansı yükseltir mi?
Depolamanız ağzına kadar dolmadıysa hiçbir şey değişmez, hiçbir şey. 20-30 GB bile yer varsa sıkıntı yaratmaz size. Performans yükseltmeniz için para harcayıp yeni parça almanız lazım PC için, ne yazıkki yoktan var edemiyorsunuz.

Ne parçası mesela.
Oyunları asıl çalıştıran ekran kartı gibi. Yani sizin GT 1030.
İşlemcide önemlidir ama işlemciniz şuanki GT 1030'a göre zaten çok güçlü. RAM'de önemlidir ama 16 GB olması zaten yeterli.

GPU (Ekran kartı.) değişmesi lazım yani.

Mesela gidip ekran kartınız 2.el 1500TL'lik bir RX 570 ile değişseniz Forza 4'te ki Ultra, 1080P'de aldığınız FPS farkı böyle olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…