GT 1030 sistemde sinyal yok hatası

arihuseyinefe

Decapat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Pro H610M-G DDR4 / İntel Core İ3 13100F / XPG Gammix D30 DDR4 3200MHZ 8X2 / ASUS Phoenix GT1030 GDDR5 / Kioxia Exceria G2 1TB NVME / WD Green 240GB SSD / MSİ MAG A550BN / MSİ MAG FORGE M100A /
Bilgisayarda çözünürlük ayarı yaparken uygun olmayan ayarı yaptım şu an bilgisayarı açtıgımda Windows yükleme yerini gectikten sonra ekran gidiyor sinyal yok hatası veriyor. Hiçbir yere giris yapamiyorum. Sadece BIOS'a giremiyorum. Bilgisayari laptop ekranina bağlayıp oradan haledebilir miyim bu halde? Ekran kartim NVIDIA GT 1030.

Son düzenleyen: Moderatör:
ESC'ye basın veya görüntü kablosu olarak ne kullanıyorsanız bilgisayar açıkken çıkarıp takın

Monitörünle alakalı aslında. Bende de olmuştu, gidip monitör ayarlarında uygun olmayan çözünürlüklere izin ver seçeneğini açtım oldu. Senin monitöründe o ayar varsa o şekil çözmeyi dene.

Monitörünle alakalı aslında. Bende de olmuştu, gidip monitör ayarlarında uygun olmayan çözünürlüklere izin ver seçeneğini açtım oldu. Senin monitöründe o ayar varsa o şekil çözmeyi dene.
Baktım öyle bir ayar yok

ESC'ye basın veya görüntü kablosu olarak ne kullanıyorsanız bilgisayar açıkken çıkarıp takın
Dvi kablosu kullanıyorum dediğiniz gibi yaptım hatta hdmı ile televizyonada bağladım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…