GT 1030 sistemde VIDEO_TDR_FAILURE hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye virus bulastigindan dolayi format atmistim. Formattan sonra herhangi bir driver indirmedim sadece Windows Update'de ne varsa onlari yukledim. Arti olarak DirectX VCRedist falan. Formattan once boyle değildi. Bazi yerlere baktim driver ile ilgili oldugunu soylediler. NVIDIA sitesinden son surum driveri indirip bir şey kaldirmadan direk kursam sorun duzelir mi? Bir de kurulum sirasinda internet baglantisi olmasa da kurulum tamamlanir mi? Ekran kartim;
-Galax GT 1030.

Arkadaşlar PC'ye virus bulastigindan dolayi format atmistim. Formattan sonra herhangi bir driver indirmedim sadece Windows Update'de ne varsa onlari yukledim. Arti olarak DirectX VCRedist falan. Formattan once boyle değildi. Bazi yerlere baktim driver ile ilgili oldugunu soylediler. NVIDIA sitesinden son surum driveri indirip bir şey kaldirmadan direk kursam sorun duzelir mi? Bir de kurulum sirasinda internet baglantisi olmasa da kurulum tamamlanir mi? Ekran kartim;
-Galax GT 1030.

Hocam en güncel sürücüleri elbette kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Ve eski sürücüyü kesinlikle kaldırmanız gereklidi. Son olarak sadece setup dosyasını indirip, ardından internet bağlantınız olmasa bile sürücüyü ve PhysX yazılımını rahat bir şekilde kurarsınız.

Hala BSOD aliyor iseniz Minidump dosyasini bizim ile paylasin.

Hocam en güncel sürücüleri elbette kurmanız daha sağlıklı olacaktır.
Hayir en sagliklisi en gunceli degil, WHQL suruculerdir. Dump dosyasini gormeden de tani koymak sakincalidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı