GT 1030 Sisteme 250 Watt Yeterli mi?

Erhan Kurt

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi ben yeni bı ekran kartı aldim GT 1030. Max güç 30 W harcıyor beni. PSU da 250 Watt. Aşırı derecede PC açılırken kasıyor, sonra düzeliyor. Sorun güç kaynağı yetersizliği mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin nedir? +12V yazan yerin altında ne yazdığını söyle. PSU'un bu mu? Kaç yıldır kullanıyorsun?

Casper Marka Power Supply Pc Güç Kaynaği Fsp-250 GittiGidiyor'da 342714935
Evet o 17amper 17a yaziyor 3-4 yil oldu
İşlemcin nedir? +12V yazan yerin altında ne yazdığını söyle. PSU'un bu mu? Kaç yıldır kullanıyorsun?

Casper Marka Power Supply Pc Güç Kaynaği Fsp-250 GittiGidiyor'da 342714935
İ3 4130 işlemcim daha termal macunu biraz tasirarak surmustum fark ettirir mi şuan da PSU değişemem 3 ay sonra beni idare ettirir mi daha önceki ekran kartım HD 5450 ydi
Başlarken artık o kadar kasmiyor fakat ekran 1-2 saniyeliğine gidiyor suanda açılırken
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı