GT 1030 Sisteme 300W PSU Yeter mi?

Murattosun32

Hectopat
  • İşlemci AMD Phenom II x4 965
  • Anakart Gigabyte GA-78LMT-S2
Bu sisteme GT-1030 Aero ITX GDDR5 siparişi verdim.
Ancak ekran kartı özelliklerinde 300W PSU yazıyormuş. Benim PSU ekteki resimdeki gibi yeterli mi yoksa yeni PSU almam gerekir mi? Gerekirse uygun fıyatlı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Soruuu.jpg

Yetmeyebilir. Gördüğüm kadarıyla 12V kanalından 9A veriyor, yani 108W eder. Yetecek olsa bile o PSU=C4 olduğu için değişmen tavsiyemdir. Rampage RMP-500 veya FSP Hyper 500W gibi en azından 500W ve 80+ olan modellere bak, hem iyi hem de ileriye dönük olurlar.

Normalde yeterli ama bu model 12V'dan 9A veriyoyor bu 1. Marka kalitesinden ötürü orada yazanı bile veremiyor olabilir bu 2. İyi markalardan bütçeye göre yeni bir PSU alman iyi olur, 500W ve üstü ileriye dönük olur ama yükseltmem dersen 400W da olur.

Yetmeyebilir. Gördüğüm kadarıyla 12V kanalından 9A veriyor, yani 108W eder. Yetecek olsa bile o PSU=C4 olduğu için değişmen tavsiyemdir. Rampage RMP-500 veya FSP Hyper 500W gibi en azından 500W ve 80+ olan modellere bak, hem iyi hem de ileriye dönük olurlar.
Hocam dediklerinizi kulaklarınız duyuyor mu?
Rampage, Everest'e ait yani Rampage=C4=Everest.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı