Çözüldü GT 1030 sisteme 3060 Ti kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mexiweq

Kilopat
Şu an GT 1030 ekran kartı bulunan sistemime 3060 Ti aldım, kartı takıp sadece driverını yüklesem kullanabiliyor muyum? Yani bu BIOS ayarları falan mı yapılıyormuş tam bilmiyorum. Gidip kuruluma da 200 lira vermek istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 Ti hala takılmadıysa takmadan önce DDU ile sürücüyü sil. Sonra kartı tak otomatik sürücüsünü indirecek zaten. Kendin indirmek istiyorsan DDU ile sürücü silmeden 3060 Ti için uygun sürücüyü indir. BIOS ayarı yapmayacaksın. Sen uğraşma direkt DDU ile sürücü sil kartı tak otomatik indirsin. GeForce Experience kurulu değilse onu kur kartı taktıktan sonra. Sürücüleri falan oradan güncelleyeceksin.

3060 Ti hala takılmadıysa takmadan önce DDU ile sürücüyü sil. Sonra kartı tak otomatik sürücüsünü indirecek zaten. Kendin indirmek istiyorsan DDU ile sürücü silmeden 3060 Ti için uygun sürücüyü indir. BIOS ayarı yapmayacaksın.

Yani BIOS'la falan işim yok değil mi? Sürücüyü indirip sorunsuz kullanabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki reis RAM hakkında ne düşünüyorsun çalışır mı 2400 MHz ile 2666 MHz anakartın Max'ı 2666 MHz.
RAM zaten takılıysa ve sadece ekran kartı takıp çalıştıracaksan bir problem olacağını sanmıyorum. Sen sistem uyumlu mu diye ayrı bir konu aç PSU falan yetmeyebilir eski bir sistemin var sanki.

RAM zaten takılıysa ve sadece ekran kartı takıp çalıştıracaksan bir problem olacağını sanmıyorum. Sen sistem uyumlu mu diye ayrı bir konu aç PSU falan yetmeyebilir eski bir sistemin var sanki.

Yok sistemim eski değil de ana kartım biraz cacık bir de ekran kartı 1 yıl önce almıştık i7 9700KF var 750W 1 TB SSD falan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı