I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bu sisteme oyun önerisi yapabilir misiniz? GT 1030 OC. i5 4460. 4 GB RAM. Ve şu ana kadar oynadığım oyunlar; GTA San Andreas. GTA 4 Subnautica serisi. Spider-Man serisi. Katana Zero. Dead Cells. Hades.
Arkadaşlar bu sisteme oyun önerisi yapabilir misiniz? GT 1030 OC. i5 4460. 4 GB RAM. Ve şu ana kadar oynadığım oyunlar; GTA San Andreas. GTA 4 Subnautica serisi. Spider-Man serisi. Katana Zero. Dead Cells. Hades.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 25 Ağustos 2021 #2 Modern Warfare serisini oynayabilirsin.
I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 377660 dedi: Modern Warfare serisini oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4'ü oynamıştım diğer oyunlarına göz atabilirim önerin için teşekkürler.
377660 dedi: Modern Warfare serisini oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4'ü oynamıştım diğer oyunlarına göz atabilirim önerin için teşekkürler.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Hearts of Iron IV, Euro Truck 2, Left 4 Dead 2, Paladins.
I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Marik Ishtar dedi: Hearts of Iron IV, Euro Truck 2, Left 4 Dead 2, Paladins. Genişletmek için tıkla... Euro Truck 2 ve left 4'ü biliyorum oynamıştım diğer oyunlara göz atacağım tavsiyen için teşekkürler.
Marik Ishtar dedi: Hearts of Iron IV, Euro Truck 2, Left 4 Dead 2, Paladins. Genişletmek için tıkla... Euro Truck 2 ve left 4'ü biliyorum oynamıştım diğer oyunlara göz atacağım tavsiyen için teşekkürler.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 ibrahimaldemir dedi: Euro Truck 2 ve left 4'ü biliyorum oynamıştım diğer oyunlara göz atacağım tavsiyen için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Stardew Valley ve Akaneyede göz at istersen indirime girerse uygun olur.
ibrahimaldemir dedi: Euro Truck 2 ve left 4'ü biliyorum oynamıştım diğer oyunlara göz atacağım tavsiyen için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Stardew Valley ve Akaneyede göz at istersen indirime girerse uygun olur.
İmajiner Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #7 Minecraft, Terraria, CS:GO, The Forest oynayabilirsin.
I ibrahimaldemir Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #8 İmajiner dedi: Minecraft, Terraria, CS:GO, The Forest oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft zaten oynuyorum CS:GO artık oynamıyorum The Forest da Terraria çok karmaşık geldi oynarken ama tavsiyelerin için teşekkürler.
İmajiner dedi: Minecraft, Terraria, CS:GO, The Forest oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft zaten oynuyorum CS:GO artık oynamıyorum The Forest da Terraria çok karmaşık geldi oynarken ama tavsiyelerin için teşekkürler.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 25 Ağustos 2021 #9 Mafia 1, Mafia 2, BioShock serisi, Crysis 1, TWD serisi, Hotline Miami, Bully, Brawlhalla, Fallout 3, Fallout New Vegas, Minecraft, Team Fortress 2, Stardew Valley, Inside, Limbo, Rocket League, Portal serisi, Mount&Blade Warband, AC 2, Grid 2, CoD MW serisi, CoD BO serisi, Half-Life serisi, S.T.A.L.K.E.R. Serisi, Celeste, Metro 2033 Redux, Far Cry 3, Stardew Valley, Beat Cop, İyi Pizza Güzel Pizza, NFS MW.
Mafia 1, Mafia 2, BioShock serisi, Crysis 1, TWD serisi, Hotline Miami, Bully, Brawlhalla, Fallout 3, Fallout New Vegas, Minecraft, Team Fortress 2, Stardew Valley, Inside, Limbo, Rocket League, Portal serisi, Mount&Blade Warband, AC 2, Grid 2, CoD MW serisi, CoD BO serisi, Half-Life serisi, S.T.A.L.K.E.R. Serisi, Celeste, Metro 2033 Redux, Far Cry 3, Stardew Valley, Beat Cop, İyi Pizza Güzel Pizza, NFS MW.