OpenCore GT 1030 Sisteme uygun Config dosyası nereden bulurum?

İmajı belleğe yazdıktan sonra USB/EFI/OC > işlemcinize uygun olan Ryzen'ın adını config yaparak deneme yapın.
İşlemcime uygun olanı nereden anlarım hocam?

Dosyaların sonunda 4-8-16 çekirdek falan yazıyor. İşlemcimin çekirdek sayısına bakarak burdan seçeceğim sanırım?

1644097587189.png

4 çekirdek/core olan Desktop Ryzen sistemin için uygun olanıdır.
Hocam, konu dışı olacak ama..
Windows üzerinden bir uygulama indirerek macOS için ayırdığım disk bölümünü Apple formatına mı getirmem lazım? Yoksa kurulumda Disk İzlenceleri kısmına girip diski APFS olarak biçimlendirmem mi lazım?

Windows/Linux+macOS mu yapmak istiyorsun yoksa sistemde sadece macOS mu olsun istiyorsun? Yeni başlayan/deneyecekler için kesinlikle eğer alanları yetiyorsa Win+macOS(Dual Boot) yapmalarını tavsiye ederim ki sorun olursa Windows'a dönebilsinler.
Win+macOS.

Burada diskin nasıl bölünmesi gerektiği, bölündükten sonra Windows üzerinde ve kurulum ekranında hangi işlemlerin yapılması gerektiğini anlatmıştım:

Burada diskin nasıl bölünmesi gerektiği, bölündükten sonra Windows üzerinde ve kurulum ekranında hangi işlemlerin yapılması gerektiğini anlatmıştım:
Anladım, kurulumda bir sıkıntı oluşursa yeni konu açıp sizi rahatsız edebilir miyim? :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı