GT 1030 sistemle yayın yapmak

aknxw0rk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac rtx2060 , Ryzen 5 3600 , Gskill 16gb ram , 1 tb m.2 ssd
Arkadaşlar merhaba. GT 1030 2 GB OC model ekran kartım Ryzen 3 1300X 3.50 GHz işlemcim ve 16 GB DDR4 3200 MHz belleğim var. Sizce bunlarla Twitch'de Valorant yayını yapabilir miyim? İnternet hızı testlerimde (telefondan USB ile internet alıyorum) indirme 44 Mbps yükleme 23 Mbps çıktı.

Yükü işlemciye vereceksiniz her halikarda, işlemciniz fena değil. Yapılır.
GT 1030'da NVENC teknolojisi bulunmuyor. Ekran kartının olay ile alakası yok yani hocam.

CPU yetersiz ama tabii ki medium üstü yük vereceksen belki yapılabilir. İşlemciyi kullanmadığımız için doğal olarak nasıl performans verir emin değilim her şeyi deneyip sonucunu görmek lazım.

CPU yetersiz ama tabii ki medium üstü yük vereceksen belki yapılabilir. İşlemciyi kullanmadığımız için doğal olarak nasıl performans verir emin değilim her şeyi deneyip sonucunu görmek lazım.

CPU pek fena değil orta-düşük kalite yayın için. Bu sistemle yüksek kalite verilemeyeceği belli. Yüksek kaliteden verilse darboğaz bile yaşar. Ama fena değil gibi hocam. Ben i5-7400 ile yayın yapıyordum. Bahsettiğim orta-düşük ayarlar.
Bahsettiğiniz NVENC kullanarak ekran kartı üzerinden yayını vermekse bu imkansız. GT 1030 NVENC teknolojisini desteklemiyor.

Hocam deneyebilirsiniz orta ayarlarda olmazsa düşük çekersiniz öyle denersiniz denemekten zarar gelmez . Ama düşükte yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sadece merak ettim açmak istiyorum çünkü belki depolama ve kasamı değiştirdikten sonra ekran kartımı 1060 6 GB yapabilirim alırsam rahat açarım diye düşünüyorum
R3 1300X 1060 6 GB'yi rahat besler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…