NoxuvaN
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik teknikeri
- RAM
- 4+4 1333MHz ddr3
- SSD veya HDD modeli
- HDD 1tb
- Ekran kartı
- GT 1030
- Anakart
- ECS_H61H2-M12
- İşlemci
- İ7-3370 3.4 GHz
Eski ekran kartım GT 730'du ve GT 1030 aldım: Kartı taktım direkt ve çalıştı bu süre içerisinde güncellemelerini "GeForce Experience" üzerinden yaptım ve şu şekilde bir sorun oluştu sebebini bilemiyorum.
Ekran gidip gelmeye başladı her driver ikonuna tıkaldığımda ve driver arayüzünde sekmeler arasında gezerken ekran gidip gelmeye başladı: Alt kısımda videosu var.
Tıkladığımda oluşan sorun:
Driver güncel: Aynı zamanda "GeForce Experience" dosya simgesine tıkladığımda da aynı şekilde gidip geliyor ekran.
GT 730 da VGA ile görüntü alıyordum ancak GT 1030 da VGA çıkışı olmadığından dönüştürücü bir aparat kullandım.
Dönüştürücüden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
Sistem:
Power 450W.
RAM'lar 1333 MHz 4+4
Bu sorun neden olur ve çözümünü nasıl sağlarız? Henüz oyunlar için nasıl bir sonuç vereceğini gözlemlemedim ve ilk açılırken bir defa ekran gidip geldi.
Ekran gidip gelmeye başladı her driver ikonuna tıkaldığımda ve driver arayüzünde sekmeler arasında gezerken ekran gidip gelmeye başladı: Alt kısımda videosu var.
Tıkladığımda oluşan sorun:
Driver güncel: Aynı zamanda "GeForce Experience" dosya simgesine tıkladığımda da aynı şekilde gidip geliyor ekran.

GT 730 da VGA ile görüntü alıyordum ancak GT 1030 da VGA çıkışı olmadığından dönüştürücü bir aparat kullandım.

Sistem:
Power 450W.
RAM'lar 1333 MHz 4+4

Bu sorun neden olur ve çözümünü nasıl sağlarız? Henüz oyunlar için nasıl bir sonuç vereceğini gözlemlemedim ve ilk açılırken bir defa ekran gidip geldi.
Son düzenleme: