GT 1030 sürücü güncellemesi yapınca ekran gidip geliyor

NoxuvaN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik teknikeri
RAM
4+4 1333MHz ddr3
SSD veya HDD modeli
HDD 1tb
Ekran kartı
GT 1030
Anakart
ECS_H61H2-M12
İşlemci
İ7-3370 3.4 GHz
Eski ekran kartım GT 730'du ve GT 1030 aldım: Kartı taktım direkt ve çalıştı bu süre içerisinde güncellemelerini "GeForce Experience" üzerinden yaptım ve şu şekilde bir sorun oluştu sebebini bilemiyorum.
Ekran gidip gelmeye başladı her driver ikonuna tıkaldığımda ve driver arayüzünde sekmeler arasında gezerken ekran gidip gelmeye başladı: Alt kısımda videosu var.
Tıkladığımda oluşan sorun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driver güncel: Aynı zamanda "GeForce Experience" dosya simgesine tıkladığımda da aynı şekilde gidip geliyor ekran.

ddddddddddddddddddddd.png

GT 730 da VGA ile görüntü alıyordum ancak GT 1030 da VGA çıkışı olmadığından dönüştürücü bir aparat kullandım.

11111.jpg Dönüştürücüden kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Sistem:
Power 450W.
RAM'lar 1333 MHz 4+4

eeeeeeeeeeeee.png

Bu sorun neden olur ve çözümünü nasıl sağlarız? Henüz oyunlar için nasıl bir sonuç vereceğini gözlemlemedim ve ilk açılırken bir defa ekran gidip geldi.

Son düzenleme:
Eski ekran kartım GT 730'du ve GT 1030 aldım: Kartı taktım direkt ve çalıştı bu süre içerisinde güncellemelerini "GeForce Experience" üzerinden yaptım ve şu şekilde bir sorun oluştu sebebini bilemiyorum.
Ekran gidip gelmeye başladı her driver ikonuna tıkaldığımda ve driver arayüzünde sekmeler arasında gezerken ekran gidip gelmeye başladı: Alt kısımda videosu var.
Tıkladığımda oluşan sorun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Driver güncel: Aynı zamanda "GeForce Experience" dosya simgesine tıkladığımda da aynı şekilde gidip geliyor ekran.

Eki Görüntüle 1567192

GT 730 da VGA ile görüntü alıyordum ancak GT 1030 da VGA çıkışı olmadığından dönüştürücü bir aparat kullandım.

Eki Görüntüle 1567193

Sistem:
Power 450W.
RAM'lar 1333 MHz 4+4

Eki Görüntüle 1567195

Bu sorun neden olur ve çözümünü nasıl sağlarız? Henüz oyunlar için nasıl bir sonuç vereceğini gözlemlemedim ve ilk açılırken bir defa ekran gidip geldi.

Sürücünün alt eski sürümünü kurup deneyin bir de.

730'a ait bir driver kalıntısı çakışmış olabilir. DDU ile sürücüleri temizleyip sıfırdan GT 1030'a ait sürücüleri kurmakta fayda var.

Sürücünün alt eski sürümünü kurup deneyin bir de.
Windows update ilk kartı takıp çalıştırdıgımda kendisi 2018 den bir driver kurdu, yine aynı senaryoyu yaşadım.

730'a ait bir driver kalıntısı çakışmış olabilir. DDU ile sürücüleri temizleyip sıfırdan GT 1030'a ait sürücüleri kurmakta fayda var.
DDU nedir bilmiyorum lakin eski driverları silmeden GN ile güncellediğimde eskisini kaldırıyordu sanırım şuan görseli yok elimde ama.

Windows update ilk kartı takıp çalıştırdıgımda kendisi 2018 den bir driver kurdu, yine aynı senaryoyu yaşadım.

DDU nedir bilmiyorum lakin eski driverları silmeden GN ile güncellediğimde eskisini kaldırıyordu sanırım şuan görseli yok elimde ama.
Sürücü yüklenirken bazen tamamen kalıntıları silemiyorlar o sebeple Display Driver Uninstaller diye bir araç kullanıyoruz genelde driver silerken.

1. adım: donanım güncellemesi kapadım; Windows updata kapadım(otomatik Nvidia driver kuruyordu).
222222222.png 111111111111.png

2. adım: DDU'dan nvidia kalıntı sildim. ( Yeniden başlatıldı )

3. adım: ''GeForce Experience'' üzerinden son sürüme driver güncelledim ve sorun aynı şekilde devam ediyor.
1668004079558.png

4. adım: Video link.

1. adım: Donanım güncellemesi kapadım; Windows updata kapadım(otomatik NVIDIA driver kuruyordu).
Eki Görüntüle 1567277Eki Görüntüle 1567276

2. adım: DDU'dan NVIDIA kalıntı sildim. ( Yeniden başlatıldı )

3. adım: "GeForce Experience" üzerinden son sürüme driver güncelledim ve sorun aynı şekilde devam ediyor.
Eki Görüntüle 1567281

4. adım: Video link.

Hocam sürücüyü silip kurmadan kullanıp görüntü gitmiyorsa kurduktan sonra gidiyorsa kartın çipi bozuk olabilir bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı