GT 1030 ve A10 7860K darboğaz yapar mı?

hope23

Centipat
Merhabalar AMD A10 7860K işlemcim var MSI A68HM anakartım var resimlerini aşağı yükledim ekran kartım yok MSI VGA GeForce GT 1030 şu an bütçeme uygun bu kartı almak istiyorum anakartıma uyumlu mudur yuvası falan bir de işlemci ile dar boğaz falan yapar mı yardımcı olursanız sevinirim ayrıyetetten 8 GB DDR3 RAM'ler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bende yaklaşık 1 aydır A10-7890K işlemciye uyumlu kart arayışındayım. Şu an için GT 1030 bence pasif kalır. Bütçenizi sıfıra kullanmak yerine ikinci el GTX 1050 Ti bile alabilirsiniz. Ben de alacağım çok yakın zamanda size feedback verebilirim.

Bu arada aynı anakarta ve Xiagmetek'in 650W PSU'suna sahibim. Kesinlikle belalı bi' sistem anakart olarak RAM olarak upgrade etmek çok zor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan ramlerin mhz olarak 1600 üzerine ayarladığımda mavi ekran veriyor zaten belalı bi sistem haklısınız yani ikinci el kartlarada güvenemiyorum 500 750 bandında önerebileceğiniz fanlı bir ekran kartı varsa onada bakabilirim 1 2 yıl sonra anakartı duvarda parçalayacam yüzden 1 2 sene götürmesi yetecek bana
Uyumludur, darboğaz yapmaz. Ama o karta o kadar para vermeyin, daha ucuza var. Ben olsam o kartın sıfırını almam. Çok eski.
önereceğiniz bişey varsa 500 750 arası fanlı ekran kartı onada bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…