GT 1030 ve i3 3220 oyun performansı nasıl?

MysticAutem

Hectopat
İşlemci: i3-3220 3.3GHz @
Ekran kartı: MSI GT 1030 Aero ITX 2 GB GDDR5.
RAM: 8 GB DDR3 1600MHz.
PSU: 12v kanalından 204 veren 250W bir PSU.

Merhabalar, bu sistemde Valorant, GTA 5 tarzı oyunlarda hangi ayarlarda nasıl FPS değerleri alırım? Bilgili biri söylerse sevinim çok teşekkürler.
Bana YouTube'deki saçma sapan benchmark testlerini atmayın, bir faydası yok ben işlemciyle olan performansını soruyorum. Sağ olun.

O ekran kartıyla pek iyi bir performans alınacağı soylenemez. Düşük ayarlarda oynanabilir.

Sorunuza gelelim.

GTA 5 orta ayarlada rahat oynarsın. Valorant'da yapacağın ayara göre 60 FPS üstü oynarsın.

Hepimizde aynı sistem yok. YouTube'daki benchmark testleri en doğrusunu verecektir. GT1030'dan çok performans beklememek lazım. Dediğin oyunları kaldırır.

Dostum ben size sadece bu sistemin performansını sordum, siz nedemişsiniz. Demekki durumum yok ve o yüzden böyle soruyorum niye herkes PC yoplama peşinde. Bir anlayamadım

Hocam ben toplayacağınız için sistem alınır mı gibi sordunuz zannettim. Kusura bakmayın. Bu sistemle pek bir şey beklemeyin, işlemci kötü, ekran kartı dediğiniz oyunlarda düşük ayarlarda 40- 50 hatta bazen 60 alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…