GT 1030 ve i5 10400F sistem nasıldır?

6 bin TL'ye RTX 2060 Super 12 GB VRAM'li modeller var, tabii ikinci el. İkinci el almam sıfır istiyorum derseniz, 7 bin TL'ye bu ekran kartını alabilirsiniz. Neredeyse tüm oyunları oynatır.
daha yüksek 2. el sistem bende düşündüm fakat bu İşlemci rtx kartlara darboğaz yapar uyumlu olmaz. ek olarak ikinci el bulmakta kolay değil nerde bulabilirim tam olarak?! , İntel ekran kartı konusunda kararsızım valla bu zamana kadar intel sadece işlemci yapıyor sanıyordum :D

İnternette baktığımda fiyatı 7-8 bin arasıydı, daha ucuz satan biyer biliyorsan söylede öğrenelim

Çoğu oyunu stabil bir FPS'de oynatıyor, sen ne önerirsin bu sisteme.

Sıfır düşünüyorum.

Bir tekno markette 6 bin gibi bir fiyata buldum RX 5600, tanıdık belki indirimde yapabilir alınır mı sizce?

Çoğu oyun dediğin e-spor oyunları ve 2017 öncesi çıkmış oyunlar 720P'de sorun yok ama çözünürlük 1080e çıkınca tıkanıyor sistem. GT1030 sonuçta 30 watt 2017 kartı. Ben hiçbir şekilde 1030 önermem 6 ay ömrü kalmış minning çıkması RX 480 takarım sonradan ekran kartı alacaksam eğer.

Arc A750ye bütçen çıkıyorsa kesinlikle al kasa mesh ise soğutması idare eder. Limited Edition'un.

Daha yüksek 2. el sistem bende düşündüm fakat bu işlemci RTX kartlara darboğaz yapar uyumlu olmaz. Ek olarak ikinci el bulmakta kolay değil nerede bulabilirim tam olarak? Intel ekran kartı konusunda kararsızım vallahi bu zamana kadar Intel sadece işlemci yapıyor sanıyordum :D

İnternette baktığımda fiyatı 7-8 bin arasıydı, daha ucuz satan bir yer biliyorsan söylede öğrenelim.

6 bin TL'ye ikinci el 6650 XT bulunabilir, 5600'den 2-3 kat fazla performans.

Daha yüksek 2. el sistem bende düşündüm fakat bu İşlemci RTX kartlara darboğaz yapar uyumlu olmaz. Ek olarak ikinci el bulmakta kolay değil nerede bulabilirim tam olarak? Intel ekran kartı konusunda kararsızım vallahi bu zamana kadar Intel sadece işlemci yapıyor sanıyordum :D

İnternette baktığımda fiyatı 7-8 bin arasıydı, daha ucuz satan bir yer biliyorsan söylede öğrenelim

Attığım Arc A750 ekran kartını alın. RTX 3060 seviyesinde bir karttır. İşlemciniz ile darboğaz yapmaz.

Çoğu oyun dediğin e-spor oyunları ve 2017 öncesi çıkmış oyunlar 720P'de sorun yok ama çözünürlük 1080e çıkınca tıkanıyor sistem. GT1030 sonuçta 30 watt 2017 kartı. Ben hiçbir şekilde 1030 önermem 6 ay ömrü kalmış minning çıkması RX 480 takarım sonradan ekran kartı alacaksam eğer.

Arc A750ye bütçen çıkıyorsa kesinlikle al kasa mesh ise soğutması idare eder. Limited Edition'un.
o yüzden ekran kartı alıcam diyorum, RX 5600 dediğin oyunlar için nasıl sence ? .d bizde biliyoruz gt 1030 kötü bi kart

Attığım Arc A750 ekran kartını alın. RTX 3060 seviyesinde bir karttır. İşlemciniz ile darboğaz yapmaz.
Peki bi araştırıcam bu dediğini :D

1723795012591.png

O yüzden ekran kartı alacağım diyorum, RX 5600 dediğin oyunlar için nasıl sence? D bizde biliyoruz GT 1030 kötü bir kart.

Peki bir araştıracağım bu dediğini :D

Eki Görüntüle 2285388

RX 6600 var sistemimde %5 daha iyi performans veriyor Arc A750'den ve darboğaz yok. Böyle sitelere pek itibar etmeye gerek yok.

RX 5600 alınmaz DX12 Ultimate desteklemiyor. Mesh rendering vs isteyen oyunlarda zortlar.

RX 6600 var sistemimde %5 daha iyi performans veriyor Arc A750'den ve darboğaz yok. Böyle sitelere pek itibar etmeye gerek yok.

RX 5600 alınmaz DX12 Ultimate desteklemiyor. Mesh rendering vs isteyen oyunlarda zortlar.
RX 6600 Alabilirim o zaman :D teşekkürler bilgi için

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı