GT 1030 ve Intel i3 10100 performansı

drewzone

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel i3 10100F.
Ekran kartı: ASUS Phoenix GT 1030 2 GB (RAM 8 GB)
Bu sistemin oyun performansı nasıl olur orta ve yüksek ayarlarda? ( CS:GO, Valorant, GTA 5, R6 vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatır ama çok yüksek bir performans beklemeyin 750 Ti ile GTA 5 Ultra'da oynadım texture hariç 60 FPS civarlarında geziyordu hemen hemen aynı olacaktır diğer oyunları oynatır.

İşlemci: Intel i3 10100F.
Ekran kartı: ASUS Phoenix GT 1030 2 GB (RAM 8 GB)
Bu sistemin oyun performansı nasıl olur orta ve yüksek ayarlarda? ( CS:GO, Valorant, GTA 5, R6 vs.)

Hocam bence 2021 de GT 1030 kullanmak mantıksız ama Valorant CS:GO oynayacaksanız tamamda şu an
bence çöp ekran kartı.

Bu sistem ile çok iyi grafiklere sahip oyunlar oynayamazsınız fakat CS:GO, Valorant gibi oyunlarda ayarları orta - düşük yaparsanız sizi mutlu edecektir. GTA 5, R6 gibi oyunlarda düşük ayarlarda anca 60 FPS görürsünüz çözünürlük düşürmek gerekebilir. 2021 için girişinde girişi bir ekran kartı.

İ3 10100F ve RX550 4GB ile Valorant 200FPS alıyorum. GTA5 High/ Veryh High karışık ayarlarda 1080p 60FPS alıyorum. GTA5'de benim oynadığım ayarlarda 40-45 FPS alırsınız. Valorant'da ise 144+ FPS alırsınız. Bütçenizi söylerseniz daha güzel bir ekran kartı bulabiliriz.

İ3 10100F ve RX550 4GB ile Valorant 200FPS alıyorum. GTA5 High/ Veryh High karışık ayarlarda 1080p 60FPS alıyorum. GTA5'de benim oynadığım ayarlarda 40-45 FPS alırsınız. Valorant'da ise 144+ FPS alırsınız. Bütçenizi söylerseniz daha güzel bir ekran kartı bulabiliriz.
kankam çok iyi bütçe yok. Ayrıca daha bütçe bile konuşmadım ailemle. Şu anlık ucuz ve işlevli bir ekran kartı arıyorum
Aynı işlemciyi kullanıyorum gayet memnunum öneririm.
Ekran kartı da low ayarlarda üzmeyecektir.
orta ayarlarda nasıl olur ustam
Aynı işlemciyi kullanıyorum gayet memnunum öneririm.
Ekran kartı da low ayarlarda üzmeyecektir.
orta ayarlarda nasıl olur ustam

Kankam çok iyi bütçe yok. Ayrıca daha bütçe bile konuşmadım ailemle. Şu anlık ucuz ve işlevli bir ekran kartı arıyorum.

Orta ayarlarda nasıl olur ustam.

Orta ayarlarda nasıl olur ustam.

i3 10100F kullandığımı söylemiştim ekran kartım RX 550 4 GB Valorant CS:GO gibi oyunlarda düşük ayarlarda beni üzmüyor.
FiveM de ise 60 FPS sabit alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı