T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Merhaba bu ayın sonunda GT1030 almayı düşünüyorum ama anakartım ile uyumlu mu bilmiyorum. MSI G41 P33 combo Ekran kartı GT 1030. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
Merhaba bu ayın sonunda GT1030 almayı düşünüyorum ama anakartım ile uyumlu mu bilmiyorum. MSI G41 P33 combo Ekran kartı GT 1030.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 13 Nisan 2021 #2 Uyumlu, alabilirsiniz.
T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Typhon18 dedi: Uyumlu, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Typhon18 dedi: Uyumlu, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ama bu model.
Typhon18 dedi: Uyumlu, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Typhon18 dedi: Uyumlu, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ama bu model.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 20 Nisan 2021 #4 Taylan saassdhdjdh dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ama bu model. Genişletmek için tıkla... Uyumlu ama sahte falan olmasın dikkat edin.
Taylan saassdhdjdh dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ama bu model. Genişletmek için tıkla... Uyumlu ama sahte falan olmasın dikkat edin.