Selam, GT 1030, Ryzen 5 3600X ve 16 GB 3100 MHz RAM'im var. Sizce bu sistem ile RDR2 oynayabilir miyim, oynarsam kaç FPS alırım? İnternetim ve paramın boşa gitmesini istemiyorum YouTube'deki videolarda genelde gösterilen FPS'i alamıyorum maalesef.
Selam, GT 1030, Ryzen 5 3600X ve 16 GB 3100 MHz RAM'im var. Sizce bu sistem ile RDR2 oynayabilir miyim, oynarsam kaç FPS alırım? İnternetim ve paramın boşa gitmesini istemiyorum YouTube'deki videolarda genelde gösterilen FPS'i alamıyorum maalesef.
30 fpsı geçsin benim için akıcı oluyorum hocam malum türkiye şartları o kadar iyi sisteme sahip olmayı isterdim ama elimizdekiyle idare ediyoruz bir sonraki yaza iş bulup ekran kartımı yükselticeğim inşallah teşekkürler yanıtınız için.
ben rdr 2 de 100 fps alıyorum demedim ki daha rdr 2 yi sistemimde oynamayı geç oyunu satın almadım 100 fpsi başka bir oyundan örnek vermek istemiştim dostum.