GT 1030 vs GTX 550 Ti vs Radeon HD 7870

Bütçe
500 - 700TL
Ucu ucuna besleyecektir.

İnternetten bir PSU calculator sitesinden baktım yanına 4 GB RAM alsam bile 169Watt güç harcıyor. (Doğru ise (
Muhtemelen 800TL'ye bulduğumum sıfır kartı alacağız ama anakartım PCI-e 2.0 Ama ekran kartı 3.0 sizce takarsan bir sorun olur mu? Başka bir konuda gördüm sorun olmaz diyorlardı benim anakartımda bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz, sadece 2.0 hızında çalışır. 2.0 hızında çalışsa bile fps'e etkisi 5 felan.

Hocam, yahu 2 FPS düşse ne olur 5 FPS düşse ne olur, lütfen bununda tartışmasını yapmayalım.

Ben tartışmak için söylemedim ki, 5 FPS bile düşmez anlamında dedim. İnternetteki testlerde bile FPS'ler neredeyse aynı aralarında 1 - 2 FPS oynuyor.

Ben tartışmak için söylemedim ki, 5 FPS bile düşmez anlamında dedim. İnternetteki testlerde bile FPS'ler neredeyse aynı aralarında 1 - 2 FPS oynuyor.
Hocam sorun yok bu açıdan demek istemedim aslında. Bu durum Pci-e kontrolcüye göre değişiyor zaten. İyi geceler dilerim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…