GT 1030 vs R7 250

Kısaca bit: GPU ile bellek arasındaki veri yolunu belirtir.

Bite göre ekran kartı seçilmez. Onu kurcalmayın kafanızda, direk modele bakın. Ne kadar yüksek bit, o kadar iyi diye bir şey yok. Ekran kartları modele göre belli bir tasarıma sahip. Eski/zayıf ama 512 bit ekran kartı daha iyi olmuyor, bit azalsa da renk sıkıştırme teknolojisi iyileşiyor, yani daha az bit ile daha çok bute göre daha fazla veri akışı sağlanabiliyor. Zaten GPU'nun veri işleme gücü bellidir, buna göre daha fazla bit, daha fazla.performans sağlamaz, buna göre tasarlanır. Arkadaş bunları yazmaya gerek yok, ama mecbur bırakıyorsunuz! Direk modele bakın, başka hiçbir şeye bakmayın.

Doğru bilgi olmayabilir. Temelde 64 Bit yazıyor.

GT 1030 GTX 750 ile aynı, Bit'e göre olsaydı GTX 750 alınırdı ve performansı geçerdi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    90,7 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleme:
Aynen yanlış bilgi olabilir gibi geliyor bana da.

Yanlış açıklama yapmış Hepsiburada GT1030'un sadece 64Bit versiyonu var.

Evet ürün geldi 64 Bit yazıyor.

arkadaşlar bende böyle bir ikilemde kaldım yaklaşık 400 civarı bir bütçem var burda herkes 1030 demiş ama 64 bit ve soğutma konusunda da biraz pasif görünüyor sizce hala 1030 mu almalıyım ?

valla keşke daha iyi birşey alabilsem ama elimdeki bütçeyle ancak bu ikisi göze çarpıyor bir tane vatan da buldum fanlı model beni aydınlattığın ve yardımcı olduğun için teşekkürler sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…