GT 1030 vs. RX 460

Hocam valla aklımda öyle kalmış yanlış da biliyor olabilirim güvenemedim. Sanki yok muydu ya bir ara? Hala hafızamı yokluyorum. 😅😂😂😂
Yok doğru RX 460 ve 560 ile mining yapan daha doğrusu yapmaya çalışan bir tayfa vardı eskiden.

RX 460 vs GT 1030 yazıyorsunuz YouTube'a izliyorsunuz videoyu, bakıyorsunuz ki RX 460 daha iyi. Sonra güç tüketimine bakıyorsunuz 75W, sonra güç kaynağınıza bakıyorsunuz 250 ve sonuç. 250W-75W = 175 kaldı. Fersah fersah yeter eğer o güç kaynağı 250W verebiliyorsa zaten.

Çok basit bir konuyu bu kadar karmaşık hale getirmenize gerek yok. RX 460 daha iyi olduğu kesin. 2 GB sorun çıkartır mı diyorsunuz da, GT 1030 da 2 GB onu alsanız sorun olmayacak mı?

Aslında bu dediklerinize bakmıştım fakat diğer forum sayfalarında açılan konulara baktığımda 250W PSU yetmez diyorlardı ben de sormak istedim.

Aslında bu dediklerinize bakmıştım fakat diğer forum sayfalarında açılan konulara baktığımda 250W PSU yetmez diyorlardı ben de sormak istedim.
75W güç çekmez o kart. Çekse çekse 60W-63W arası güç çeker. TDP güç tüketimi değil, yaydığı ısıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı