GT 1030'a uygun işlemci ve anakart önerisi

DarkRedDede

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bir bilgisayar dizmek istiyorum ve şu anki sistemim.
Anakart: Pegatron IPM41-D3
İşlemci: Intel(r) Pentium(R) Dual CPU E2220 @2.40GHz 2.40GHz
RAM: 4 GB.
Ekran kartı: GT 730 2 GB.

Ekran kartını satıp biraz da ekleyip GT 1030 alıp uygun bir sistem kurmak istiyorum parası çok önemli değil ama genshi ımpact, GTA 5, Tekken 7 gibi oyunları kaldırıp 30,60 FPS rahat oynatacak bir sistem lazım 6 yıldır GT 730 kullanıyorum bence yeni bir sistem gerek.

Ekran kartını satıp biraz da ekleyip GT 1030 alıp uygun bir sistem kurmak istiyorum parası çok önemli değil ama genshi ımpact, GTA 5, Tekken 7 gibi oyunları kaldırıp 30,60 FPS rahat oynatacak bir sistem lazım 6 yıldır GT 730 kullanıyorum bence yeni bir sistem gerek.

Sistemi komple sat APU sistem al bence.

O anakarta takacağın hiçbir işlemci belirttiğin oyunlara yetmez.

Anakartı zaten satacağım ben GT1030'a uygun bir sistem istiyorum sadece.
Sistemi komple sat APU sistem al bence.

O anakarta takacağın hiçbir işlemci belirttiğin oyunlara yetmez.

Ekran kartından önce işlemciyi değişseniz iyi olmaz mı?
Hemde değmez bence.

O ekran kartını satıp biraz değil bayağı eklemen lazım, ayrca anakart ve işlemcide çok kötü. Komple anakart RAM işlemci ekran kartı alman lazım.

Hepinizden çok özür dilerim ben yanlış anlattım demek istediğim şu an sahip olduğum sistemi satıp GT 1030'a uygun bir sistem almak istiyordum ben pek bilgisayardan anlamam o yüzden GT 1030'a uygun bir sistem önerir misinz.

Son düzenleme:

Bu ekran kartını seçtiysen eğer sanırım bütçen baya bir kısıtlı, 4 Yıl kullandığım bir sistemi dediğin oyunlar için hala kullanılşı olduğunu düşünüyorum Bütçeni çok düşük varsayarak bu öneriyi yapıyorum, İ3 3220, 6GB Veya 8 GB Ram yeterli olucaktır İşlemci için herhangi bir 1155 Pin anakart alman da yeterli olur bu işlemci çok pahalı da değil taş çatlasın 100 150 Bulunabiliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı