GT 1030'dan RTX 4060'a geçmek

kayracan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben öğrenciyim harçlıklarım + yaz tatilinde çalışmam sonucunda 22.500 TL olacak elimdeki PC bu;

GT 1030 ASUS OC Edition.
i3 9100F.
H310M s2v 2.0.
16 GB Kingston 3200 MHz RAM.
Gamemax starlight frgb kasa.

Ben sadece ekran kartı işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum kasamdan ve ramımdan memnunum.
Geçmeyi düşündüğüm sistem:

RTX 4060 OC Edition.
Ryzen 5 5600.
MSI B550M Pro anakart.

Sizce geçmeli miyim, bu fiyata değer mi? Bütçem kısıtlıdır bekle şunu al falan demeyin öğrenciyim.

Geçebilirsin sana taş devrinden günümüze gelmek gibi olacaktır her insanın hakkı tabii ki geçersen güle güle kullan.

Bura 23.300TL. Elindeki ekran kartı işlemci ve RAM'i satsan zaten 23K ya çıkabilirsin rahat bir şekilde.
Bu arada PSU modeli nedir?

Bu ekran kartı daha iyi buna geçmek kesinlikle daha mantıklı araya dağ gibi fark koyar.

Eski parçaları kardeşime kasa ve ram alıp içine koymayı düşünüyor ondan dolayı satmam mümkün değil fakat babamla konuşursam üstünü kapatabilir belki teşekkürler yorum için

Vallahi PSU modelini bilmiyorum ama 650 watt kasanın içinde geldi sitesinden bakıp düzenlerim mesaj

7700XT için 650W yeter ama kaliteli bir markanın 650W PSU'su olması iyi olur. Kasanın adı hiç güven vermedi.

Şimdi baktım kasa PSU ile gelmemiş kontrol edemiyorum onun için ama önceki PC'yi MediaMarkt'tan toplamıştık herhalde dandik göndermemişlerdir taktırırken sorarız adamlara

Bir de asgari ücret yükselirse falan bizim PC işi yatmaz değil mi çünkü benim çalışacağım maaş değişmiyor acaba her maaşı aldığımda dolara mı çevirsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…