Çözüldü GT 1030'un sahip olduğu Display Port 144Hz destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem KABA

Centipat
MSI GeForce GT1030 2 GB ekran kartına sahibim. Kartımda HDMI ve DP girişleri var. İnternette okuduğum kadarıyla sahip olduğum ekran kartının Display Port'u 144Hz desteklemez gibi şeyler okudum. Almak istediğim monitör 144Hz ve 1ms. Eğer monitörü alırsam, 144Hz değerini almak istediğimde bir sıkıntı yaşar mıyım?

Çözüm
DisplayPort kablolarının neredeyse hepsi 144Hz veriyor, alabilirsiniz. Ancak o kablonun uyacağından emin değilim.

Edit: Bu kabloyu almayın. Mini DisplayPort olduğundan uyumsuz.
MSI GeForce GT1030 2 GB ekran kartına sahibim. Kartımda HDMI ve DP girişleri var. İnternette okuduğum kadarıyla sahip olduğum ekran kartının Display Port'u 144Hz desteklemez gibi şeyler okudum. Almak istediğim monitör 144Hz ve 1ms. Eğer monitörü alırsam, 144Hz değerini almak istediğimde bir sıkıntı yaşar mıyım?

GT 1030'un DP girişi yok ki aynısı bende de var.

.
Var dostum işte.

Sadece sıkıntı olduğu durumlar için söyledim. Bu arada HDMI 1.4 ve üzeriyle de alabilirsiniz.

Dostum yine bu forumda okuduğum kadarıyla şöyle bir şey gördüm.
Tabloda yazanlar doğru. HDMI 2.0 ile 1080P 120 Hz alabilirsiniz. 144 Hz alamazsınız. Cihazınızda da HDMI 2.0 çıkışı olduğunu sanmıyorum. Zira bu çıkış laptoplarda GTX 10 serisi ile geldi.
Hocam en kaliteli kablo budur.
.

.
V1.2 versiyonunu alsam 144Hz almakta sıkıntı yaşar mıyım? İlgin için teşekkürler bu arada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı