MSI GeForce GT1030 2 GB ekran kartına sahibim. Kartımda HDMI ve DP girişleri var. İnternette okuduğum kadarıyla sahip olduğum ekran kartının Display Port'u 144Hz desteklemez gibi şeyler okudum. Almak istediğim monitör 144Hz ve 1ms. Eğer monitörü alırsam, 144Hz değerini almak istediğimde bir sıkıntı yaşar mıyım?
MSI GeForce GT1030 2 GB ekran kartına sahibim. Kartımda HDMI ve DP girişleri var. İnternette okuduğum kadarıyla sahip olduğum ekran kartının Display Port'u 144Hz desteklemez gibi şeyler okudum. Almak istediğim monitör 144Hz ve 1ms. Eğer monitörü alırsam, 144Hz değerini almak istediğimde bir sıkıntı yaşar mıyım?
Dostum yine bu forumda okuduğum kadarıyla şöyle bir şey gördüm.
Tabloda yazanlar doğru. HDMI 2.0 ile 1080P 120 Hz alabilirsiniz. 144 Hz alamazsınız. Cihazınızda da HDMI 2.0 çıkışı olduğunu sanmıyorum. Zira bu çıkış laptoplarda GTX 10 serisi ile geldi.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
V1.2 versiyonunu alsam 144Hz almakta sıkıntı yaşar mıyım? İlgin için teşekkürler bu arada.