R Re-Game Kilopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 17 5 Ekim 2020 #1 Merak ettim de, diyelim B450M bir anakart Ryzen 3 3100 işlemci aldık ve yanına şimdilik ekran kartı alamıyorum. Ve de bu işlemcide dahili GPU yok, o yüzden buna GT 210 takılır mı yani görüntü verir mi slota girer mi?
Merak ettim de, diyelim B450M bir anakart Ryzen 3 3100 işlemci aldık ve yanına şimdilik ekran kartı alamıyorum. Ve de bu işlemcide dahili GPU yok, o yüzden buna GT 210 takılır mı yani görüntü verir mi slota girer mi?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 En kötü anakarta en son çıkan ekran kartı bile takılır önemi yok önemli olan darboğaz ama takabilirsin problem olmaz.
En kötü anakarta en son çıkan ekran kartı bile takılır önemi yok önemli olan darboğaz ama takabilirsin problem olmaz.
R Re-Game Kilopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 17 5 Ekim 2020 #4 Erens.06 dedi: En kötü anakarta en son çıkan ekran kartı bile takılır önemi yok önemli olan darboğaz ama takabilirsin problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler günlük kullanım için zaten
Erens.06 dedi: En kötü anakarta en son çıkan ekran kartı bile takılır önemi yok önemli olan darboğaz ama takabilirsin problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler günlük kullanım için zaten