teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #1 Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400 Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları.
Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400 Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları.
artRAVE Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #2 teknotpc dedi: Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400 Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
teknotpc dedi: Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400 Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #3 artRAVE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim sistem GTA 5'i felan da açıyor da 32 BIT olduğu için açmıyor. Buna uygun öneriler ?
artRAVE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim sistem GTA 5'i felan da açıyor da 32 BIT olduğu için açmıyor. Buna uygun öneriler ?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #4 teknotpc dedi: Kardeşim benim sistem GTA 5'i felan da açıyor da 32 BIT olduğu için açmıyor. Buna uygun öneriler ? Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas. Modlarıyla beraber çok sarar.
teknotpc dedi: Kardeşim benim sistem GTA 5'i felan da açıyor da 32 BIT olduğu için açmıyor. Buna uygun öneriler ? Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas. Modlarıyla beraber çok sarar.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #5 Kavin dedi: GTA San Andreas. Modlarıyla beraber çok sarar. Genişletmek için tıkla... Dalga geç demiyor.
Kavin dedi: GTA San Andreas. Modlarıyla beraber çok sarar. Genişletmek için tıkla... Dalga geç demiyor.
Gjalpar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.228 Çözümler 5 Yer Selendi, Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-11800H 2.30 GHz CPU NVIDIA RTX 3060 Max Performance 6 GB 130 W Laptop GPU 16 GB DRR4 3200 MHz RAM 500 GB CRUCIAL P5 NVMe PCIe M.2 SSD Windows 11 Pro 22H2 İşletim Sistemi 17.3" FHD 1920x1080 144Hz %100 sRGB Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2017 #6 MB Warband reis varken başka oyuna ihtiyacın yok. Birkaç mod yükle seni tüm yaz götürür. GTA V'i Vice City grafikleriyle oynamaktansa rahat rahat MB Warband oynayın.
MB Warband reis varken başka oyuna ihtiyacın yok. Birkaç mod yükle seni tüm yaz götürür. GTA V'i Vice City grafikleriyle oynamaktansa rahat rahat MB Warband oynayın.