A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 21 Aralık 2020 #11 Mexalon dedi: Gt 220m ile gayet iyi cs go oynadım laptopumda. Sıfır bir windows temiz kurulum, güncel driver ve vc redist, netframework hepsini sıradan kurmuştum ve gayet iyi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Keşke ne zaman oynadığınızı belirtseydiniz. Şu an GT 520 gibi ekran kartları ile bile CS:GO Low da akıcı oynanmıyor.
Mexalon dedi: Gt 220m ile gayet iyi cs go oynadım laptopumda. Sıfır bir windows temiz kurulum, güncel driver ve vc redist, netframework hepsini sıradan kurmuştum ve gayet iyi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Keşke ne zaman oynadığınızı belirtseydiniz. Şu an GT 520 gibi ekran kartları ile bile CS:GO Low da akıcı oynanmıyor.
Venusse Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Fanı tamir etmeyi deneyebilir. Üzerine bir kasa fanı yapıştırabilir. Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını kullanmıyor egsoz fanını GT 9500'ün üstüne koysa işe yarar mı?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Fanı tamir etmeyi deneyebilir. Üzerine bir kasa fanı yapıştırabilir. Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını kullanmıyor egsoz fanını GT 9500'ün üstüne koysa işe yarar mı?
QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 21 Aralık 2020 #13 Umarım tarihi eser kaçakçılığından içeri alınmazsın.
M Mexalon Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Aralık 2020 #14 Hocam yalan söyleyecek halim yok hala duruyor oyun ve oynanabiliyor. Ayarlar en harika mı bilmiyorum ama kare kare piksel diyarı değil kesinlikle.
Hocam yalan söyleyecek halim yok hala duruyor oyun ve oynanabiliyor. Ayarlar en harika mı bilmiyorum ama kare kare piksel diyarı değil kesinlikle.