GT 220 Oyun Performansı

xB00mTr

Hectopat
Benim ekran kartım GT 220. Bu ekran kartı ile Fortnite v.b oyunlar oynanabilir mi ? Eğer oynanamazsa önereceğiniz ekran kartı nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ekran kartıyla oyun oynanmaz. Ekran kartı önerisi için de bütçenizi almamız gerek. Yani bütçenizi belirtmezseniz size GTX 1080 Tİ de önerebiliriz R7 240 da. Hatta ekran kartının eski olmasına bakarak sisteminizin bir hayli eski olduğunu ve belki de yeni bir sisteme ihtiyacınız olacağını tahmin ediyorum.

Hocam o ekran kartıyla oyun oynanmaz. Ekran kartı önerisi için de bütçenizi almamız gerek. Yani bütçenizi belirtmezseniz size GTX 1080 Tİ de önerebiliriz R7 240 da. Hatta ekran kartının eski olmasına bakarak sisteminizin bir hayli eski olduğunu ve belki de yeni bir sisteme ihtiyacınız olacağını tahmin ediyorum.

BÜTÇE 250-300 TL

Anakartınızı belirtin, eğer anakartınız 8 GB RAM destekliyorsa 8 GB RAM alır, bir de ikinci el GT 1030 alır oynarsınız bir nebze de olsa.
Not: İşlemci modelinizi tam belirtin bu arada. Darboğaz sorunu olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı