GT 220 sistem yükseltme

toliveistodie

Decapat
Bu sistemle tahmin ettiğiniz gibi LOL bile en düşükde 100 FPS üstüne çıkamıyorum. Bu anakartıma uygun tabiki kalkıp PUBG oynamıycam ama en iyi işlemci ve ekran kartı seçeneği nelerdir ve RAM almama gerek var mı? En azından LOL arayüzü kasmasın :( Bilgisayarla ve fiyatlarla pek alakam olmadığından size soruyorum. GTX 660 ekran kartı buldum 2 hafta kullanılmış 400 liraya alınır mı bu fiyata ve anakartıma uygun mudur acaba. Cidden bilgisayar konusunda çok cahilim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

12.PNG
123.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
4GB RAM ile LOL arayüzü kasmaz. Oyun başlayınca ekran kartı ve işlemci yüzünden oynarken kasar.
Ekranın büyük ihitmalle 60Hz. LOL için 60'tan yukarıdaki FPS bir şey değiştirmiyor. O yüzden 100, 200 FPS alınca ekstra bir şey oluyor zannetmeyin. Ayarları orta-düşük yapıp 60 FPS sıkıntısız oynayın.

Yükseltme için bütçeniz ne kadar? BIOS modlayarak Xeon işlemciler takabilirsiniz. Bunun dışında RAM ve ekran kartının da değişmesi şart.
Bin liralik butcem var yeterli olur mu
4GB RAM ile LOL arayüzü kasmaz. Oyun başlayınca ekran kartı ve işlemci yüzünden oynarken kasar.
Ekranın büyük ihitmalle 60Hz. LOL için 60'tan yukarıdaki FPS bir şey değiştirmiyor. O yüzden 100, 200 FPS alınca ekstra bir şey oluyor zannetmeyin. Ayarları orta-düşük yapıp 60 FPS
Ekranın büyük ihitmalle 60Hz. LOL için 60'tan yukarıdaki FPS bir şey değiştirmiyor. O yüzden 100, 200 FPS alınca ekstra bir şey oluyor zannetmeyin. Ayarları orta-düşük yapıp 60 FPS sıkıntısız oynayın.
en duşuk modda oynarsam sıkıntı olmuyor bi tik ustu yapsam bile takim savaşinda 25 fps e dusuyor lol arayuz acikken de cpu kullanimi 90larfa oluyo anlamadigim sekilde

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı