GT 220 Sistem Yükseltme

Yılmaz124

Hectopat
Benim bir sorum olacaktı; ben bilgisayarın ekran kartını yükseltmek istiyorum. Şu anki ekran kartım GT 220 işlemcim i3 2100 400 Watt güç kaynağım var. GT 1030 alsam güç kaynağı ile ilgili bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU konusunda sorun olmaz ama işlemciniz yüksek ihtimalle darboğaz yapacaktır işlemci önerisi yapabilirim isterseniz

Yükseltme amacınızı belirtirseniz bilgili arkadaşların daha iyi yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

PSU konusunda sorun olmaz ama işlemciniz yüksek ihtimalle darboğaz yapacaktır işlemci önerisi yapabilirim isterseniz
Oyunlarda fps düşüşü çok yaşıyorum genelde fps drop giriyor sürekli zaten ekran kartına felan baktığımda soğutucu fanları çalışmıyordu ekran kartı çok ısınıyor bende biraz araştırdım genelde işlemciyle ilgili birşey demediler rami yükseltebilirsin felan demişlerdi işlemci darboğaz yapacaktır demiştiniz ne gibi sıkıntı çıkarır.

Hangi oyunları oynayacaksınız ve ne kadar bütçeniz var ? Ayrıca GT1030 kartı şuan fiyat performans kartı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…