GT 220 Sistem Yükseltme

İşlemciye fazla para ayıramaz iseniz bunu almanızı öneririm. Gtx 960 ı rahat besler.

Gt 1030 o işlemci için sınır karttır. Yani Gt 1030'dan sonrasını besleyemez. Gt 1030 da bazı oyunlarda darboğaz yapabilir ama pek sıkıntı olacağını sanmıyorum, LoL falan oynayacaksanız.
Bütçenizi 700 TL olarak belirtmişiniz. Bana kalırsa bütçenizi 18 TL arttırın ve 560 TLye şuradaki GTX 960 ekran kartını alın geriye kalan 158 TLye ise şuradaki i5 işlemciyi alın. Toplamda 718 TL ediyor

Selamlar, hocam öncelikle geç yazdığım için özür dilerim mesaj engelim vardı da.
Öncelikle eski işlemcinizle size önerdiğimiz ekran kartlarının neredeyse tamamı ile darboğaz yapacağı için yeni bir işlemci almanız şart.
üstteki bir arkadaş alabileceğiniz işlemciyi söylemiş zaten.
GTX 960 ekran kartını ikinci elden alabilirsiniz dediğim gibi.
şimdi bir de PSU konusunda ikide kalmışsınız..
güç kaynağınızın 12V'luk kanalı güçlü olduğu sürece bu tür kartlara yetecektir sorun etmeyin.
12V kanalını da bize söyleyin bu arada kaç amper (A) yazdığını.
(Güç kaynağının üstüne 12v+ şeklinde yazar.)
Ayrıca bunu defalarca söylüyorum ama, size söylediğimiz ekran kartlarını sadece 2. elden alın sıfırdan para vermeye değmez.

@Yılmaz124, bir sıkıntı olmaz hatta öyle yaparsanız daha iyi olur, PSU'nuzun markası nedir o zaman (ve sertifikası nedir varsa)?
Kardeşim ona bakamadım sertifikası gözükmüyor silinmiş sanırım bir sorum daha var şimdi bazı ekran kartlarında 2 slot yer kaplıyor diye geçiyor o 2 slot derken neyi kast ediyor
Önerin için teşekkür ederim ama o ekran kartı çok büyük gözüküyor sanırsam kapladığı slot 2 dir satılan yerlerde o kapladığı slot 2 demesi ne oluyor bilgisayara sığmazsa ne olacak
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bu işlemciyi alsam yine güç kaynağında sıkıntı çıkarır mı 95 W yazıyor da
Şimdi dediğiniz gibi o ekran kartını alsam GTX 960 ı daha sonra işlemciyi alsam sıkıntı olur mu birde GTX 960 da kapladığı slot 2 diyor o ne oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…