GT 220 sistemde GameLoop PUBG açılmıyor

RealmanTurkiye

Hectopat
Daha fazla  
BlueStacks PUBG açılmıyordu, GameLoop indirdim yine açılmıyor. "Tencent Games" yazısında kalıyor.

Bilgisayarım:
NVIDIA GeForce GT 220.
Windows 10 64-bit 4 GB RAM.

Yapabileceğim bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• pubg.png
    271,8 KB · Görüntüleme: 72
Özellikleri en düşüğe almayı deneyin, aklıma başka bir çözüm gelmiyor sistem özellikleri yetersiz gibi geldi.

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
İşlemciniz ne bu arada?

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
İşlemciniz ne bu arada?
AMD Athlon II X2 250 Processor
Bilgisayarım o kadar kötüki. Yenisini almak isteem, alamıyorum. Toplasam desem, yine alamam. Demekki herzaman aynı oyunlara oynamaya mahkum olucam ;(

AMD Athlon II X2 250 Processor
Bilgisayarım o kadar kötüki. Yenisini almak isteem, alamıyorum. Toplasam desem, yine alamam. Demekki her zaman aynı oyunlara oynamaya mahkum olacağım ;(

3000 TL'lik PC'ler var, onları alabilirsin.
Bunu alabilirsin mesela: CYBER-1030 / AMD Ryzen 3 1200 / ASUS PHOENIX GT1030 OC 2GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR veya bunu: BLADE-3200G / AMD Ryzen 3 3200G / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Hocam 4 GB Ram Windows 10 ile Gameloop için yetersiz kalıyor. Ve ekran kartınız çok kötü. Bekleme ekranı ise HDD'den dolayıdır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…