GT 220 Sisteme macOS Kurma

Makaleler
7
Daha fazla  
# Intel Pentium 4 Cedar Mill

# Gigabyte 945GZM-S2 Anakart (Award BIOS)

# 4 GB RAM

# Nvidia GT 220 Ekran Kartı

# Yeterince Depolama

Sorum şu, ben bu sisteme Mac işletim sistemi kurabilir miyim? Eğer kurabilirsem bana iyi bir kurulum dosyası linki atabilir misiniz? Kod, Kext vs. gerekir mi?

Not: Şu anda Windows 10 Pro 64 Bit kurulu.

@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavericks ya da Mountain Lion kullanılabilir diye düşünüyorum. Öncelikle verdiğim linklerden Mavericks dene sonuç alamazsan ML kurarsın. PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ama kext falan beni korkuttu biraz yapamam diye korkuyorum windows gibi kurlabilirmi
Tabiki korkmanıza gerek yok. Gerek rehber, gerek videolarımız mevcut. Adımları takip ederek yapabilirsiniz, güvenin kendinize. Yine herhangi bir sorunda biz buradayız yazabilirsiniz.

Tabiki korkmanıza gerek yok. Gerek rehber, gerek videolarımız mevcut. Adımları takip ederek yapabilirsiniz, güvenin kendinize. Yine herhangi bir sorunda biz buradayız yazabilirsiniz.

Tamam o zaman ben dosyayı indireyim kurmaya çalışırım olmazsa size yazarım ilginiz için teşekkürler..

@maestra abi mac OS x yosemite kurabilirmiyim söylediğin sürümün rehber deki linki kırık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…