Merhabalar geçtiğimiz yıl kasama el attım ancak teknolojinin hızlı ilerlemesine boyun eğmek zorunda kaldım şu an ufak ufak sistemimi güncelleme istiyorum. İlk değiştirdiğimde oyun önemli değildi onun için düşük tuttum bütcemde uygun değildi. Şu an istediğim mevcut donanımım da ne gibi değişiklikler yapabilirim? Oynamak istediğim oyunlar COD, Ghots, GTA5 tarzı oyunlar. Laptop konusu da açmıştım ancak butcem ona el vermiyor şu sıralar. Aşağıdaki resimlerde mevcut sistemimi inceleyebilirsiniz.
yarın kasayı söktüğümde güç kaynağınada bakim geçen sene almıştım güç kaynağını yanlış hatırlamıyorsam ram slotu 2 taneydi muhtemelen direk 8 gb bi ram almam gerekicek
Anakartınıza en fazla 1333 megahertz RAM takabilirsiniz, boşuna 1600'e para ödemeyin. GTX 750 Ti güç kaynağınızın çalıştırabileceği en performanslı karttır. Ne marka alırsanız alın, farketmez.
Anakartınıza en fazla 1333 megahertz RAM takabilirsiniz, boşuna 1600'e para ödemeyin. GTX 750 Ti güç kaynağınızın çalıştırabileceği en performanslı karttır. Ne marka alırsanız alın, farketmez.