GT 240 The Crew açılmama sorunu

Ramazan Kcr

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım GT 240. Aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığım zaman kasıla kasıla da olsa açılıyor fakat yarım saat sürüyor açılması. Etkin olunca durdurdu hatası veriyor. Şöyleki ben daha önce demosunu gayet akıcı bir şekilde oynamıştım Windows 7'de .

Log file:

https://1drv.ms/u/s!AnfeNw8H9Lk-hA113v6e-RkjkaNZ

DDU ile NVIDIA sürücüsünü kaldırıp ve temiz kurulum yapıp öyle dener misiniz ?

Dediğiniz gibi de yaptım hocam. 341.74 eski sürümle 341.96 son sürümle temiz kurulum denedim yine aynı maalesef.

Ekran kartım ya da sistemim yeterli olmayabilir diyecem ama daha önce demosun sorunsuz açıp oynadım ve videoda da zaten oynanabilirliği kanıtlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm çözümlerden sonra son olarak Windows 10 Build 1607 Elle Güncellemeyi denedim buda olmadı. Ben artık şimdilik pes ediyorum. Windows, NVDIDA ya da Ubisoft bir çözüm üretene kadar.

İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda ekran kartınızın biraz eski olmasından kaynaklanıyor olabilir sorun. Çünkü çözüme kavuşturamadığımız vakaların hepsinde ekran kartı DirectX 11 desteği sunmuyordu. Sizin kartınız da 10.1 sunuyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…