A ahmet2873 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı Gt 240M Arkadaşlar PC açılmıyor. Bu ekranda kalıyor 1 saattir nasıl düzelecek? Hiçbir şekilde açılmıyor. Sürekli beyaz bir şey çıkıp gidiyor çizgi. ahmet2873 dedi: Arkadaşlar PC açılmıyor. Bu ekranda kalıyor 1 saattir nasıl düzelecek? Hiçbir şekilde açılmıyor. Sürekli beyaz bir şey çıkıp gidiyor çizgi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar boot menüden flashı seçtim format atmak için ondan sonra böyle kaldı yüklendiği için mi yoksa yüklenemediği için mi böyle oluyor PC formatlanmıyor yardım edecek kimse yok mu ya Dosya Ekleri 2C84947D-8446-4533-AA08-16B72D4083D5.jpeg 58,7 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 27 Aralık 2022
Arkadaşlar PC açılmıyor. Bu ekranda kalıyor 1 saattir nasıl düzelecek? Hiçbir şekilde açılmıyor. Sürekli beyaz bir şey çıkıp gidiyor çizgi. ahmet2873 dedi: Arkadaşlar PC açılmıyor. Bu ekranda kalıyor 1 saattir nasıl düzelecek? Hiçbir şekilde açılmıyor. Sürekli beyaz bir şey çıkıp gidiyor çizgi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar boot menüden flashı seçtim format atmak için ondan sonra böyle kaldı yüklendiği için mi yoksa yüklenemediği için mi böyle oluyor PC formatlanmıyor yardım edecek kimse yok mu ya