V Vuenx Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #11 Silinen üye dedi: Videoyu izleyin anlarsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yang Mills dedi: Ben GT630M ile 40 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım 640M ile Valorant oynuyor siz niye bu kadar düşük alıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ne kadar doğru.
Silinen üye dedi: Videoyu izleyin anlarsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yang Mills dedi: Ben GT630M ile 40 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım 640M ile Valorant oynuyor siz niye bu kadar düşük alıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ne kadar doğru.