GT 330M İle C.S GO Oynamak

Bendede Gt330M var ama son güncellemesi 342.2 olarak çıkıyor başka güncelleme bilen varsa link atıp cevap verebilir mi?
Kardeşim yine merhaba, Bugün 342.2 güncellemesini yaptım ve CS:go düşük ayarlarda kasmadan oynanıyor ama bazen kasabiliyor.

Son düzenleme:
Elbetteki açar.

Sene 2020 peki şimdi CS GO kaldırır mı?
Bendede Gt330M var ama son güncellemesi 342.2 olarak çıkıyor başka güncelleme bilen varsa link atıp cevap verebilir mi?
Kardeşim yine merhaba, Bugün 342.2 güncellemesini yaptım ve CS:go düşük ayarlarda kasmadan oynanıyor ama bazen kasabiliyor.

Peki halen PC açıyor mu GT330M 'mi açıyorsa kaç FPS alıyorsun kasıyor mu hangi ayarlarda açıyor.
Merhaba arkadaşlar GT330M CS GO kaldırır mı sorusunun cevabı evet benimki kaldırıyormuş ama işlemci kaldırmıyor Intel (r) Core (tm) i5 CPU m 430 @ 2.27GHz o yüzden benim PC CS GO kaldırmıyor
Malesef.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, NVIDIA GeForce GT 330M CS:GO'yu açar mı?

Kaç FPS aldın CS:GO'da
Bende de GT330M var ama son güncellemesi 342.2 olarak çıkıyor başka güncelleme bilen varsa link atıp cevap verebilir mi?
Kardeşim yine merhaba, bugün 342.2 güncellemesini yaptım ve CS:GO düşük ayarlarda kasmadan oynanıyor ama bazen kasabiliyor.

Diğer özelliklerin neler ve ben kaç FPS alırım

i5 460M.
4 GB RAM GT330M 800x600 de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı