ERGI Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Afox GeForce GT 340 2GB 2 GB ekran kartı. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr RAM 8 GB DDR 3 500 GB HDD Kaç FPS alırım. Howmanyfpsde 70 diye ama ben 720p Low FPS arttırmada kac alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
Afox GeForce GT 340 2GB 2 GB ekran kartı. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr RAM 8 GB DDR 3 500 GB HDD Kaç FPS alırım. Howmanyfpsde 70 diye ama ben 720p Low FPS arttırmada kac alırım?
simplified.erdem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 1.236 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Hocam akıcı oynayamayabilirsiniz, bomba atıldığında, çatışmada ve takım arkadaşlarınızın yoğun olduğu yerde sorun olacaktır.
Hocam akıcı oynayamayabilirsiniz, bomba atıldığında, çatışmada ve takım arkadaşlarınızın yoğun olduğu yerde sorun olacaktır.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 9 Mart 2023 #3 ERGI dedi: Afox GeForce GT 340 2GB 2 GB ekran kartı. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr RAM 8 GB DDR 3 500 GB HDD. Kaç FPS alırım. Howmanyfpsde 70 diye ama ben 720p Low FPS arttırmada kac alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayni ozellikte bulamadim. Ekran karti videoda bir ust model sanirim ona gore bir cikarim yaparsiniz.
ERGI dedi: Afox GeForce GT 340 2GB 2 GB ekran kartı. Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more. www.intel.com.tr RAM 8 GB DDR 3 500 GB HDD. Kaç FPS alırım. Howmanyfpsde 70 diye ama ben 720p Low FPS arttırmada kac alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayni ozellikte bulamadim. Ekran karti videoda bir ust model sanirim ona gore bir cikarim yaparsiniz.
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 9 Mart 2023 #4 GT 220 ile 55 FPS oynamıştım.