GT 420 Boşta 45-50 Derece Normal mi?

LiZarD

Kilopat
Öncelikle herkese merhaba.
Ekran kartı: NVIDIA GT 420 2 GB 128 Bit
Bu ekran akrtı boşta 46-49 dereceler arasında geziyor normal mi bu sıcaklıklar?
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükte kaç derece?
70-73 derece olarak konu açmışsın. Bence yük altında ğayet normal değerler.

Yükte kaç derece?
70-73 derece olarak konu açmışsın. Bence yük altında ğayet normal değerler.
Aslında benim bu konuları açmamın sebebi oyunlarda bazen ani bir takılma oluyor sonra düzeliyor takılmalar 1 en fazla 2 saniye sürüyor
İşlemci: AMD Athlon(tm) LL X3 460 Processor 3.40 GHz( oyunlarda 58-66 dereceleri arasında geziyor)(üzerinde stok fan mevcut).
RAM: 4 GB DDR3
Anakart: Zotac 760gmat-a-e
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 420 2 GB 128 Bit
Windows 10 Pro 2017 64 Bit
Sizce ani takılmaların sebebi ne olabilir?

Takılmanın nedenleri oynadığın oyun ile alakalı veya bileşenlerin eskimesi bad sektör v.b konu uzayıp gidebilir. Bence pek kafana takma son sistem bilğisayarlar bile bazı oyunlarda anlık takılma yapabilir.

Takılmanın nedenleri oynadığın oyun ile alakalı veya bileşenlerin eskimesi bad sektör v.b konu uzayıp gidebilir. Bence pek kafana takma son sistem bilğisayarlar bile bazı oyunlarda anlık takılma yapabilir.
Dediğin doğru ama benim sistemim ne çok eski ne çok yeni orta bir sistem ve ısınma değerlerinde de bir sıkıntı yok anlaşılan ve bu takılmayı zula gibi sistem gereksinimi çok düşük bir oyunda yapıyor bu da benim kafamı karıştırıyor bir sebebi var ama ne ?

Dediğin doğru ama benim sistemim ne çok eski ne çok yeni orta bir sistem ve ısınma değerlerinde de bir sıkıntı yok anlaşılan ve bu takılmayı Zula gibi sistem gereksinimi çok düşük bir oyunda yapıyor bu da benim kafamı karıştırıyor bir sebebi var ama ne?

Benim bilgisayarımda da aynı sorun geçerli ama sıcaklık düşük. RX 5700 ekran kartı ve r5 3600 işlemci ile bile takılma yapıyor. Başka bir oyunda deneyin. Yine aynı takılmalar olursa bence sistemsel bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı