GT 420 CS GO Performansı

GT 420 sahibi biri olarak bu konuyu nedendir bilmiyorum ama canlandırmak istedim. Ekran kartımı sipariş ettikten sonra bu konuyu görmüştüm ve çok tedirgin olmuştum. CS GO oynuyorum şuan bu ekran kartıyla hemde 1920x1080 çözünürlükte orta ayarlarda. Aslında yüksek ayarlarda da kasmadan oynuyorum ama bir FPS oyun olduğu için riske atmayıp daha akıcı olmasını istedim ondan orta ayarlarda oynuyorum. 4GB Ram var ve Intel Pentium G3240 işlemciye sahibim. Eğer ekran kartının performansını bilmiyorsanız göz korkutmaktan vazgeçin. Memnunum bir sorun yaşamıyorum bu ekran kartıyla.

GT 420 sahibi biri olarak bu konuyu nedendir bilmiyorum ama canlandırmak istedim. Ekran kartımı sipariş ettikten sonra bu konuyu görmüştüm ve çok tedirgin olmuştum. CS GO oynuyorum şuan bu ekran kartıyla hemde 1920x1080 çözünürlükte orta ayarlarda. Aslında yüksek ayarlarda da kasmadan oynuyorum ama bir FPS oyun olduğu için riske atmayıp daha akıcı olmasını istedim ondan orta ayarlarda oynuyorum. 4GB Ram var ve Intel Pentium G3240 işlemciye sahibim. Eğer ekran kartının performansını bilmiyorsanız göz korkutmaktan vazgeçin. Memnunum bir sorun yaşamıyorum bu ekran kartıyla.

Bende Gt 420 kullanıyorum ve memnun değilim. CS GO ve LoL oynarken orta ayarlarda sıkıntı çıkarmıyor.
Ama Gta 5, Arma 3 gibi oyunlarda 10 fps'ye kadar düşüyor. R7 240 çok daha fazla performans verdiği için o kartı öneriyoruz.

GTA 4'de yine 1920x1080 çözünürlük orta ayarlarda rahat oynuyorum. GTA 5'de sen hangi ayarlarda 10 FPS kadar oynuyorsun ? Arma 3'e gelirsek sistem gereksinimlerinden bakıyorum ve yüksek ayarlarda rahat oynaman gerekiyor gerekenlere bakıyorum da. Ekran kartın 2GB mi bide ? 1GB olanlar da var da.

Bende Gt 420 kullanıyorum ve memnun değilim. CS GO ve LoL oynarken orta ayarlarda sıkıntı çıkarmıyor.
Ama Gta 5, Arma 3 gibi oyunlarda 10 fps'ye kadar düşüyor. R7 240 çok daha fazla performans verdiği için o kartı öneriyoruz.

Bunun yerine aynı fiyata R7 240 al. En düşük ayarlarda, 1600x900 çözünürlükte 150 FPS'de oynatıyor.
Kardesim saphire r7 240 var asus r7 240 var msı amd r7 240 var sen hangisinden bahsediyordun acaba ? lütfen cevap ver cidden onemli

GT 420 alacağına onboard ile oyna daha iyi bence. En düşük R7 240 almalısın. GT 420; eski ve çok düşük bir kart.
Kardesim saphire r7 240 var asus r7 240 var msı amd r7 240 var sen hangisinden bahsediyordun acaba ? lütfen cevap ver cidden onemli

Bende Gt 420 bulunmakta ve gerçekten leş bir kart.
Alabileceğin en düşük ekran kartı r7 240 olsun.
Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX12) Fiyatı

Anakartına uyacaktır neden uymasın ki?

Bu kadar uzun bir süre sonra yazıyorum fakat, bugün GT420 ile CSGO oynadım ve defaultta 40 fps falandı artsın diye mediuma aldım gayet iyi de oynatıyor

Arkadaşlar Milletin Aklını karıştırmayın Ben GT420 Kullanıyorum Ve Gta 5 de 8 GB Ram ortalama 60 FPS Üstü Alıyorum Çoğu Düşük Bütçeli Oyun PC lerinin Kullandığı Bir Kart Alacaklara Tavsiyemdir :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı