GT 420 sistem nasıldır?

clktrkkv

Hectopat
Daha fazla  
Baslikta da soyledigim gibi resimdeki sistem ile hangi oyunlari oynayabilirim?
Yardimci olursaniz sevinirim.
12834945_548817148626530_1764690519_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Soyle izah edeyim bu sisteme bana 1883 tl dediler.Benim ilk basta almak istedigim technopatin 1.5 milyarlik oyun bilgisayari idi.Fakat aile fertlerimden biri isyerindeki bir bu islerle ilgilenen arkadasa toplatmis bunu napmaliyim? Aileme aciklayamiyorum oyun uzerine kurulmus olan bilgisayarla hersey yapilabilecegini.Ailem oyun oynaman icin istemedin benden diyip bu sistemi atti onume.butce 2milyar falan.Dizi film izlemem icin aliyolar bunu fakat ben oyun sistemi ile ikisininde yapilabilecegini anlatamiyorum
Bahsettigim technopatin 1.5 milyarlik sistemide bu arkadaslar
1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Son düzenleme:
Ailene bilgisayar konusunda çok bilgili kişilerin olduğu bir yerden tavsiye aldığını, aynı fiyata yeni nesil ve çok daha güçlü sistem toplanabildiğini söylersin. Uzun süre herhangi ek bir masraf çıkarmayacağını da eklersin. Tavsiyeler bölümündeki sistemlerden birini de alabilirsin 2000 TL için.

Surekli oyun oynarsin diye tutturdular sanirim o yuzden almiyorlar 2000 tl 2300 tl gibi bir miktarda oyunlari rahat oynayabilecegim ve aileme anlatamadigim diger dizi ve film izleyebilecegim bir bilgisayar istiyorum.Cagri can dostum aileme bilindik bir yerden aldim bu sistemi dedim ailem biz daha iyi biliriz hele herkese sorusturalim dedi.Toplanan sistem bu her ne haltsa gt420 mi dir nedir.Bilgisayarcilara sorma pesindeler suan.

Oyun olaylarından bahsetmene hiç gerek yok. Sadece aynı fiyata daha fazla yıl götürecek sistem tavsiyesi aldığını söylersin. İnan bana o ekran kartı gerçekten alınmaz bu bütçeyle. Ailene çok eski olduğunu söylemelisin.

Hangi sistemi gostereyim gidip bilgisayarcilara soruyor onlarin verdigi cevapta sadevce oyun icin bu bilgisaayar cevabi oluyor.Almiyor o yuzden de kanser ettiler cidden

o 1.500 TL olan sisteme bir de monitör ekleyip gösterebilirsin ailene. Bilgisayarcıların o sisteme oyun bilgisayarı demesi ya art niyetli ya da bilgisiz olduklarını gösterir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı