LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu?
Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu?
Çözüm Berjriko 8 Mart 2023 LastShot00 dedi: Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverını yeniden başlatmak icin o tuşlara basıyoruz bir sorun olmaz ekran gidip gelir sadece.
LastShot00 dedi: Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverını yeniden başlatmak icin o tuşlara basıyoruz bir sorun olmaz ekran gidip gelir sadece.
Berjriko Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 LastShot00 dedi: Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverını yeniden başlatmak icin o tuşlara basıyoruz bir sorun olmaz ekran gidip gelir sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
LastShot00 dedi: Merhaba, benim arkadaşımın bilgisayarı çok kötü ekran kartı da dahil. Ekran kartı GT 420. şimdi CTRL+Shift+Windows+b basarsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverını yeniden başlatmak icin o tuşlara basıyoruz bir sorun olmaz ekran gidip gelir sadece.
KS KS LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 Sağ ol kanka teşekkür ederim. Artı 0 Eksi