Çözüldü GT 420 sistemde GTA 5 donuyor

• Konuyu başlatan Akbal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 598
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akbal

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB RAM
SSD veya HDD modeli
111 GB SSD 298 GB HDD
Ekran kartı
GT 420
Anakart
H81M-K
İşlemci
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 3.20 GHz
Merhaba. Bugün bilgisayarımı kurtarma bölümünden sıfırladım. Biraz yavaştı ve kapatılıyor ekranında kalıyordu ancak sıfırlamama rağmen yavaşlıyor ve HDD'den kalan oyunlardan GTA 5 oynarken, 2015 sürümü yeni sürümünde fazla kasıyor, eskiden rahat bir şekilde oynatırken şimdi aşırı şekilde kasıyor. 2 GB ekran kartından ayarlardan 900 MB kullanma sınırı getirdim ama yine kasıyor. Acaba USB ile temiz format mı atayım?

Çözüm
Evet ama sorun şu formatlamadan önce kasma ve donma yoktu yüksek FPS alıyordum şimdi ise aşırı donma ve kasma var sürüm eski sürüm yani bir değişiklik yok formattan sonra oldu bunlar driverları Windows otomatik yükledi ancak benim yüklemem gerektiği başka driverlar var mıdır Windows yüklüyor hepsini diye biliyorum.
Ekran kartı driveri yüklü mü?

Çok doğru hocam Windows 11'i bile desteklemiyor. ☹️

Bypass ile kurabilirsin aslında, ya da LTSC 2024 kurabilirsin. İki yöntemide önermem ancak kurmak istiyorsun LTSC sürümü dene.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Anakart ve ekran kartı, işlemci gibi bazı ara driverları sitelerinden indirerek kurdum sorun çözüldü GTA 5 kasmadan oynatıyor bu konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi sosyaller!

Sana da iyi sosyaller dostum, çözüldüğüne sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı