GT 420 ve i3 6100 sistem CoD Warzone açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

temparda

Hectopat
  • GT 420 2 GB
  • 8 GB RAM
  • 4 çekirdek
  • i3 6100 CPU
Düşük ayarlarda 30 FPS alsam yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük-orta karışık ayarlarda çalıştırabilmesi lazım o sistemin. 8 GB RAM sebebiyle rahat oynayamıyorsunuz galiba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Bizzat ben çektim ve ayarlara dikkat çekerim.

Yüksek sistem gereksinimleri istiyor. Oynayamazsın maalesef.
Sizin de oynamanız pek mümkün değil. İ5 6402P güçlü bir işlemci değil, GTX 960 da 1050 seviyesinde bir kart.

Sizin de oynamanız pek mümkün değil. İ5 6402P güçlü bir işlemci değil, GTX 960 da 1050 seviyesinde bir kart.

Önerilen sistem gereksinimlerinde i5 2500K yazıyor, 6402p ile aralarında dağlar kadar fark yok ve GTX 960 ile darboğaz yapmayacak uyumlu bir işlemci olduğunu düşünüyorum. Ne kadar gerçeği yansıtıyor bu sistem gereksinimleri o da meçhul gerçi.Sorun daha çok RAM kaynaklı bence burda.

İşlemci biraz daha düşük gereksinimi. 6402P yeterli olur, GTX 960 düşük kalıyor. RAM de fazla yediği için Drop yedirecek hale getiriyor. Darboğaz yapar demedim bu arada.

Sıkıntının RAM tarafında olduğunu düşünüyorum, işlemcim o kadar da kötü değil. GTX 960 ile GTX 1050 Ti denk. Sanırsam RAM alırsam sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…