GT 420'den GT 740'a geçiş sonrası sistem açılmıyor

D.E Brutus

Centipat
Daha fazla  
Dostlarım selam umarım iyi bir gün geçirmişsinizdir. Şimdi konuya gelelim benim ekran kartım GT420 idi onu kolayca çıkardıktan sonra DDR3 anakarta DDR3 GT740 4 GB ekran kartini taktım. Ekran 1080P'di. Yeni ekran kartini takip açınca 4:3 oldu ondan sonra 1 dk çalıştı sorunsuz fareyi hareket ettirdim bir anligina tekrar 1080p oldu ardından mavi ekran verdi bilgisayar ama error şeklinde değil sadece mavi düz ekran. Geldi güç düğmesine basılı tutup kapattım ardından tekrar açmak istediğimde açılmadı art arda açılıp kapanmaya başladı. Ekran yok gelmiyor açılıyor fanlar çalışıyor tekrar kapanıyor 2 3 saniye araliklar ile. Yeni taktığım ekran kartini çıkarıp eskisini takacaktim fakat GT740 çıkmadı kırarım diye korktum. Çıkarmamin bir faydası olur mu? Yardım istiyorum.

Güvenli moda girebiliyor musunuz?
Güvenli modda DDU ile sürücüyü kaldırıp bunu kurun.

Güvenli moda girebiliyor musunuz?
Güvenli modda DDU ile sürücüyü kaldırıp bunu kurun.
Hiçbir şey yapamıyorum kasa açılıp kapanıyor direkt ekran yok

Hiçbir şey yapamıyorum kasa açılıp kapanıyor direkt ekran yok
Ekran kartini zorlarsam çıkarıp eskisini takarsan düzelir mi ama yenisini kırmaya korkuyorum daha fazla param yok

Kartı düzgün monte ettiğine emin ol. Çıkarmaya da uğraşmışsın zaten. İşlemcin neydi?
Bastirdim iyice anakart zarar görür bence daha fazla bastirirsam islemcim i5 4590 4 çekirdek 12gb ramim var 500gb harddisk 250gb ssd

Kartı düzgün monte ettiğine emin ol. Çıkarmaya da uğraşmışsın zaten. İşlemcin neydi?
Islemci veya anakart yanmaz degil mi Power da bir sorun olduğunu düşünmüyorum kablo yeni sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı